Дистрибутор на резервни части Carraro

Carraro мостовете са интегрирани с метална индетифиационна табела разположена на задната част на отливката на моста.

Всеки един Carraro мост е снабден с уникална идентификационна табелка за показване на своите индивидуални характеристики, нещо като свидетелство за раждане. 3.Сега когата съм индетифицирал моят Carraro мост, къде мога да намеря части за него ? Весидон ООД е това място. Може да ни се обадите, да ни изпратите факс или имейл с описание или снимка на Carraro индетификационната табела и от тук ще се заемем ние. Чрез използването на нашата богата база данни на части Carraro, екипът на Весидон ООД ще бъде в състояние да ви помогне с вашите нужди. * Carraro мостовете са често срещани в следните брандове:   Agco, Argo, Astec, Caterpillar, CNH, Case, Claas, Doosan-Daewoo, Ditch Witch, Eagle Tug, Farmtrac, Fiat, Ford, Gehl, Gradall, Grove, Harlo, Hyster, Ingersoll Rand, International Harvester, JCB, JLG, John Deere, Komatsu, Lull, McCormick, Massey Ferguson, Manitou, New Holland, Pettibone, Renault, Sellick, Steyr, Terex, Valtra, Volvo, Xtreme, Yale, Zetor. Весидон ООД е Вашият Официален Дистрибутор на Carraro  за България

1.Как да разбера дали имам Carraro мост в моята машина ?

2. Когато намеря Carraro индетификационната табела, какво трябва да търся?

1.Как да разбера дали имам Carraro Трансмисия в моята машина ?
Carraro Трансмисиите са интегрирани с метална индетификационна табела разположена отстрани на трансмисията.

2. Когато намеря Carraro индетификационната табела, какво трябва да търся?
Всяка една CarraroТрансмисия е снабдена с уникална идентификационна табелка за показване на своите индивидуални характеристики, нещо като свидетелство за раждане. Табелата ще включва цялата необходима информация на модела, серийния номер и ще помогне за правилното идентифициране на вашата Carraro Трансмисия.

3.Сега когата съм индетифицирал моята Carraro Трансмисия, къде мога да намеря части за нея?

Весидон ООД е това място. Може да ни се обадите, да ни изпратите факс или имейл с описание или снимка на Carraro индетификационната табела и от тук ще се заемем ние. Чрез използването на нашата богата база данни на части Carraro, екипът на Весидон ООД ще бъде в състояние да ви помогне с вашите нужди. * Carraro мостовете са често срещани в следните брандове:

 Agco, Argo, Astec, Caterpillar, CNH, Case, Claas, Doosan-Daewoo, Ditch Witch, Eagle Tug, Farmtrac, Fiat, Ford, Gehl, Gradall, Grove, Harlo, Hyster, Ingersoll Rand, International Harvester, JCB, JLG, John Deere, Komatsu, Lull, McCormick, M


 Ние сме официален дистрибутор на резервни части Carraro за България, Световен лидер в производството на предни, задни мостове, трансмисии, редуктори и крайни предавки. От Аржентина до Индия, от Италия до Америка, от Германия до Китай, Carraro е там където е търсенето. От началото на 90- те, компанията започва процеса за своето глобално разпространение и днес има възможността да бъде все по-близо до своите клиенти, благодарение на добре изградената в световен мащаб дистрибуционна мрежа. Весидон ООД е Официален Представител на Carraro за България. Фирмата разполага с голяма складова наличност и бързадоставка директно от пройзводителя в Италия.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!