Carraro Трансмисиите са интегрирани с метална индетификационна табела разположена отстрани на трансмисията.

Всяка една CarraroТрансмисия е снабдена с уникална идентификационна табелка за показване на своите индивидуални характеристики, нещо като свидетелство за раждане. Табелата ще включва цялата необходима информация на модела, серийния номер и ще помогне за правилното идентифициране на вашата Carraro Трансмисия.

Весидон ООД е Вашият Официален Дистрибутор на Carraro  за България

Весидон ООД е това място. Може да ни се обадите, да ни изпратите факс или имейл с описание или снимка на Carraro индетификационната табела и от тук ще се заемем ние. Чрез използването на нашата богата база данни на части Carraro, екипът на Весидон ООД ще бъде в състояние да ви помогне с вашите нужди. * Carraro мостовете са често срещани в следните брандове:

 Agco, Argo, Astec, Caterpillar, CNH, Case, Claas, Doosan-Daewoo, Ditch Witch, Eagle Tug, Farmtrac, Fiat, Ford, Gehl, Gradall, Grove, Harlo, Hyster, Ingersoll Rand, International Harvester, JCB, JLG, John Deere, Komatsu, Lull, McCormick, Massey Ferguson, Manitou, New Holland, Pettibone, Renault, Sellick, Steyr, Terex, Valtra, Volvo, Xtreme, Yale, Zetor.

1.Как да разбера дали имам Carraro Трансмисия в моята машина ?

2. Когато намеря Carraro индетификационната табела, какво трябва да търся?

3.Сега когата съм индетифицирал моята Carraro Трансмисия, къде мога да намеря части за нея?